AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 15:18
Lampard bekræfter: To 'tvivlsomme' profiler er klar til FA Cup-finale

Chelsea-træner Frank Lampard har bekræftet, at både Willian og N'Golo Kanté er til rådighed til morgendagens FA Cup-finale.


I morgen afvikles finalen af årets FA Cup-udgave, hvor Chelsea og Arsenal tørner sammen på Wembley efter at have slået henholdsvis Manchester United og Manchester City ud i semifinale-opgørene.

For Chelseas vedkommende har der været bekymringer på skadesfronten, hvor duoen Willian og N'Golo Kanté har været tvivlsomme til finalen.

Heldigvis for The Blues er begge profiler til rådighed, bekræfter træner Frank Lampard til dagens pressekonference.

- Kanté og Willian er begge i truppen, og vi vil op til kampen vurdere, hvor meget spilletid de er i stand til at få. Til gengæld har Ruben Loftus-Cheek pådraget sig et mindre slag, Lyder det fra Lampard.

N'Golo Kanté har været ude i Chelseas seneste seks kampe, hvorfor det stadig er usandsynligt, at franskmanden vil spille fuldtid.

Willian spiller muligvis sin sidste kamp for The Blues, da brasilianerens kontrakt udløber kort efter kampen. Han har tidligere udtalt, at han efterfølgende vil beslutte sig omkring sin fremtid.

Ifølge forlydenerne er Chelsea interesserede i at forlænge med den 31-årige kantspiller, mens Barcelona og MLS-klubben Inter Miami ligeledes skulle være lune på at skrive under med ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED