AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2018 14:01
Lampard: Arsenal bør kigge mod Simeone

Ifølge Frank Lampard kan Diego Simeone i Europa League-finalen vise, hvorfor han ville være den perfekte erstatning fra Arsene Wenger.


Siden det blev offentliggjort at Arsene Wenger ikke længere skulle styre tøjlerne i Arsenal fremadrettet, har der på rygtebasis været nævnt mange navne til trænerposten.

Ét af de navne har været Mikel Arteta, der ifølge mange engelske aviser er favorit til at tage over i Arsenal i næste sæson.

Den engelske Chelsea-legende, Frank Lampard ser perspektiverne i at hyre spanieren, men mener ligeledes at der er andre kandidater, som også ville være interessante.

Én af dem er Atletico Madrids Diego Simeone, der ifølge Lampard perfekt kan vise hvorfor han er det oplagte valg, ved at vinde Europa League-finalen.-

- Jeg har intet imod at Mikel Arteta er favorit til jobbet. Det er altid spændende at se en stor klub give unge trænere chancen. Jeg har ikke hørt Diego Simeone været rygtet til klubben, og jeg ved faktisk ikke hvorfor. Han har leveret et fremragende stykke arbejde for Atletico, og Arsenal ville have draget fordel af at ansætte ham. Han er nemlig en vinder, skriver Lampard i sin blog hos London Evening Standard. 

 
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED