Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 15:23
Lampard afviser: Jeg har intet hørt om signingen af United-talent

Frank Lampard har ikke fået nogle meldinger om, at Chelsea skulle være tæt på at signe Angel Gomes fra Manchester United.


Det kan være et røgslør fra Frank Lampards side, men Chelsea-træneren fortæller til dagens pressemøde, at han intet har hørt om, at Angel Gomes skulle være på vej fra Chelsea til Manchester United.

Den 19-årige playmaker har kontraktudløb med The Red Devils ved midnat denne tirsdag og kan dermed skifte på en fri transfer til en anden klub. Og Chelsea skulle være blandt bejlerne, hvis man skal tro en historie fra The Independent mandag.

Men hvis The Blues er det, så har Frank Lampard i hvert fald intet hørt om det.

- Jeg kan uddybe til det punkt, at det aldrig er noget, der er blevet nævnt for mig. Det er det, jeg har at sige, fortalte Lampard til dagens pressemøde, da han blev adspurgt om Gomes.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED