Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:04:2021 13:08
Lampard afslører: Denne spiller forsøgte jeg at få Chelsea til at signe

Den forhenværende Chelsea-manager fortæller i sit første interview siden fyringen, hvem han ønskede, klubben signede.


Frank Lampard fik masser nyt legetøj i sommertransfervinduet, da Chelsea investerede stort i spillere som Hakim Ziyech, Kai Havertz, Timo Werner og Ben Chilwell.

Declan Rice blev det dog ikke til, selvom Chelsea-legenden nu afslører, at han forsøgte at få klubben til at signe West Ham-stjernen.

- Vi er heldige at have Rice som engelsk landsholdsspiller. West Ham er heldige med ham. Han er en leder, og det er klart, at han går en stor karriere i møde. Jeg har sikkert selv afsløret det nu med mine positive ord om ham, men det er vist almen viden, at jeg var en stor fan af ham, fortæller Lampard i en Q&A for The Willow Foundation.

- Der var forskellige årsager til, at vi ikke signede ham, men vi hentede mange spillere i sommertransfervinduet. Men jeg var en stor fan af ham.

The Athletic kunne i forbindelse med Frank Lampards fyring berette, hvordan klubbens jagt på netop Rice i særdeleshed var drevet af træneren. Der var andre i klubben, som ikke var nær så overbeviste om, at midtbanespilleren var pengene værd. Måske derfor er rygterne om Rice til Chelsea også døet ud, efter Lampard forsvandt fra trænersædet.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED