Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lærer nyt sprog: Mourinho øjner kæmpe job

Af Morten Bruun Jørgensen
12.02.2024 Kl. 10:31

José Mourinho står lige nu uden job, men sådan skal det ikke være særlig længe. I hvert fald ikke hvis det står til portugiseren selv.

Han er nemlig gået i gang med at lære tysk ifølge Bild-journalisten Christian Falk, og det er der en helt særlig grund. Mourinho øjner nemlig muligheden for at få et job hos Bayern München.

Den tyske journalist skriver også, at Mourinho tidligere i sin karriere har flirtet med Bundesliga-mestrene. Derudover har han også rettet blikket mod muligheden for at vinde det tyske mesterskab.

Tidligere i sin karriere har Mourinho været med til at vinde mesterskaber i både Portugal, England, Italien og Spanien. Derudover har han også vundet Champions League med både Porto og Inter.

De seneste år er trænerkarrieren dog stille og roligt gået lidt nedad bakke for Mourinho. Han endte med en fyreseddel hos Tottenham efter en skidt periode, og for nylig blev han også fyret i Roma.

Alligevel har den 61-årige manager dog tilsyneladende ikke opgivet at vende tilbage til en af de allerstørste klubber i Europa.

Jobbet hos Bayern München kan måske blive ledigt til sommer. For Thomas Tuchel vil komme under et gevaldigt pres for at levere i den resterende del af sæsonen.

Ifølge Sky Germany bliver den tidligere Chelsea-manager ikke fyret trods weekendens nederlag i topkampen mod Leverkusen. I stedet vil han få resten af sæsonen i spidsen for Bayern München, inden hans job vil blive diskuteret til sommer.

Tuchel blev ansat som Bayern München-træner den 24. marts sidste år, da Julian Nagelsmann blev afskediget. På sidste spillerunde førte han den tyske storklub til det 11. mesterskab på stribe. Det var dog ganske heldigt, for det krævede, at Dortmund snublede på målstregen.

Bayern München har kontrakt med Tuchel til sommeren 2025.

Dansk City-fan: Svært at se dem gøre noget ulovligt

Annonce