AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:10:2022 08:00
Lækkerier med fisk

Er du også vild med fisk, og må det gerne være opskrifter fra alverdens køkkener? Så er det helt sikkert værd at søge efter de bedste steder at finde både fish and chips, ceviche og andre kendte fiskeretter fra hele verden, som både kan give dig en på opleveren og en på smagsløgen.


Dette indhold er sponsoreret.

 

Hos Hooked kan du få både fish and chips, lobster rolls, en lækker fiskeburger og andre lækre specialiteter, som helt sikkert vil få dine tænder til at løbe i vand. Her vil du finde et overdådigt udvalg af alverdens bud på street food retter, som du kan nyde som de er eller blandet, så du får smagt på hele verdens smage i ét og samme måltid.

Når man taler om fiskeretter fra asiatiske lande, vil der ofte være tale om den japanske specialitet sushi, men det er synd at overse alle de andre gode og populære retter fra kontinentet. I Asien laver de nemlig også suveræne fiskesupper, wok med fisk og skaldyr. Især skaldyr som rejer er populære i stir fry retter, fordi de tilberedes hurtigt.

Andre steder i verden, eksempelvis her i Europa, kan du ogå finde en masse bud på skønne fiskeretter. Tager man til England, så er det næsten umuligt at komme uden om den populære spise, nemlig fish and chips, som er uhyggeligt simpelt, men også helt vildt velsmagende. Fish and chips er en klar vinder, når man taler om fisk fra Europa.

Heldigvis findes der også både italienske, franske, spanske og græske retter, for bare at nævne enkelte lande, som kan få dine smagsløg til at danse. Gode eksempler er pasta vongole, som er en populær fiskepastaret fra Italien, der tilberede med masser af skaldyr, der skaber en blød og velsmagende sovs, som pastaen vendes rundt i.

Hos Mooly kan du finde en god deal på fiskerestauranter og andre gode spisesteder, hvor der serveres fisk, herunder fish and chips og meget andet. Du kan derfor med fordel lede efter din næste fiskeoplevelse her, hvor du altså kan få tilbud, rabatter og andre gode fordele, som du kan nyde godt af i hele København og ofte også andre steder i landet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE