Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lægetjek venter: Tæt på Liverpool-exit

Af Emil Plovgaard
11.04.2024 Kl. 21:37

Liverpool er tæt på at miste en spiller, som i de seneste otte år har repræsenteret klubben.

Det er angiveligt kun et lægetjek, som adskiller ham fra et skifte.

Sådan lyder meldingen fra det tyrkiske medie Sabah, der kan berette, at Joel Matip efter sigende er tæt på et skifte til Fenerbahce.

Den 32-årige forsvarsspillers kontrakt med Liverpool udløber i slutningen af sæsonen, og ifølge førnævnte medie, agter Liverpool ikke at tilbyde ham en forlængelse.

Det åbner døren på klem til exit, og her er Fenerbahce meget interesseret.

Lige nu er Matip ude med en korsbåndsskade, og det er netop skader, der kan spænde en ben for en ny arbejdsgiver lige med det samme.

Matip ventes ikke at spille mere i denne sæson, men han burde være klar omkring juni, men alle venter angiveligt på en lægeundersøgelse, før de føler sig sikre på lige netop den del.

Fenerbahce ønsker at se resultaterne, før man giver sig ud i at hente Matip, men er konklusionen positiv, er der ikke noget, der adskiller parterne.

Matip var en af de første signings under Jürgen Klopp, og han ankom til Liverpool på en fri transfer. Siden har han givet fuld værdi for de penge, The Reds aldrig betalte i form af en overgangssum.

Men meget tyder på, at hans tid i klubben ophører samtidig med Jürgen Klopps, som fredag 26. januar bekendtgjorde, at han efter denne sæson er fortid i klubben.

LÆS OGSÅ: – Erling Haaland forlader Manchester City

LÆS OGSÅ: Liverpool chokeret: Stjerne forlanger ny kontrakt

Læs flere aktuelle nyheder om Liverpool her.

Annonce