AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 11:40
Lægetjek onsdag: Liverpools første sommersigning er på vej

Matt Law fra The Telegraph skriver tirsdag, at hollandske Sepp van den Berg har lægetjek for Liverpool onsdag.


Det har været småt med pålidelige rygter om Liverpools transfervindue, men The Reds har ikke ligget på den lade side, og i morgen, onsdag, kan klubben efter sigende præsentere sommerens første signing.

Det bliver ingen ringere end den hollandske teenage-forsvarer Sepp van den Berg, som allerede har fået kælenavnet "Baby Van Dijk". Matt Law fra The Telegraph skriver nemlig, at den 17-årige midterforsvarer gennemgår sit lægetjek onsdag forud for et skifte værd £1,79 millioner.

Trods sin unge alder har van den Berg allerede spillet 16 kampe for Æresdivisions-mandskabet PEC Zwolle sidste sæson, og han anses som et af de største hollandske talenter i øjeblikket. 

Neil Jones fra Goal skrev allerede mandag aften, at The Reds havde intensiveret jagten på den unge hollænder, som også var eftertragtet af Bayern München og Barcelona.

Italienske Sampdoria forsøgte at signe Sepp van den Berg i vintertransfervinduet for £2,25 millioner, men med blot ét år tilbage på sin kontrakt er det lykkes Liverpool at forhandle prisen endnu længere ned.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED