Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2020 12:00
Lægetjek i dag: United-spiller "er på vej" til Serie A-klub

Flere italienske medier melder, at Andreas Pereira er på vej til Lazio på en lejeaftale.


Andreas Pereira er på vej til Lazio på en etårig lejeaftale med købsoption, melder flere italienske medier. Corriere dello Sport går så langt som at skrive, at den brasilianske midtbanespiller gennemfører sit lægetjek for Serie A-klubben denne mandag.

Mere pålidelige Gianluca Di Marzio skriver, at "brasilianeren er på vej," men om det skal forstås som om, han rent fysisk sidder i en flyver med kurs mod Italien eller i mere overført betydning, er svært at vurdere.

På samme måde er det også svært at sige, hvad tallene inkluderet i handlen bliver.  Alle er enige om, at der er tale om en lejeaftale, men om den er med købspligt eller købsoption kan de forskellige medier ikke blive enige om.

Di Marzio nævner ikke nogen pris, mens Corriere dello Sport skriver, at en købsoption på hele €27 millioner er inkluderet i handlen. Uden at være alt for respektløs over for Pereira, så lyder det af meget.

Søndag meldte Il Messagero i stedet, at Lazio forpligtede sig til at hente midtbanespilleren for €10 millioner næste sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED