AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 08:48
Lægetjek i dag: City-stjerne gennemfører Bayern-skifte denne onsdag

The Times skriver, at Leroy Sané ventes at blive annonceret som ny Bayern München-spiller denne mandag.


Leroy Sané spiller ikke sæsonen færdig for Manchester City, men drager i stedet til München for at gennemføre sit lægetjek for de tyske mestre i dag. Forløber det planmæssigt, vil den 24-årige tysker blive annonceret som ny Bayern München-spiller denne onsdag.

Det skriver The Times.

Dermed slutter en transfersaga, som har kørt hele vejen fra før sidste sommer, da Franck Ribery og Arjen Robben meldte ud, at de ville forlade den tyske storklub.

Der er delte meldinger om, hvad den endelige salgspris for Sané bliver. The Times erfarer, at Manchester City kommer til at tjene £44,8 millioner indledningsvist, men prisen kan ende med at stige med yderligere £9 millioner bundet til præstationsbonusser.

Uanset hvad er det stadig markant mindre end de £137 millioner, som City forlangte for Sané sidste sommer. Coronakrisen og dét faktum, at tyskeren kun havde 12 måneder tilbage på sin kontrakt, har fået den endelige værdi til at falde.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED