AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:07:2019 14:58
Lægetjek i Brasilien: Arsenal tæt på Copa America-profil

Et brasiliansk medie melder, at Arsenal har fløjet en læge til Brasilien for at foretage et lægetjek af Gremio-kantspilleren Éverton.


Efter flere flotte præstationer for Brasilien under Copa America er Éverton blev en interessant spiller for flere europæiske storklubber.
 
Den 23-årige kantspiller spiller til daglig i Gremio, men det lader til, at han denne sommer kommer til at forlade hjemlandet.
 
Blandt andet er Premier League-klubberne Everton og Manchester City blevet kædet sammen med den 23-årige brasilianer, men nu melder en ny og tredje klub sig på banen. 
 
Det drejer sig om Arsenal, der ifølge radiostationen Radio Grenal melder, at et medlem af Arsenals lægestab forventes at rejse til Porto Alegre i denne uge. 
 
Grunden til, at lægen rejser til Brasilien er, at man derfor ville kunne gennemføre et lægetjek af Éverton. 
 
Évertons klub, Gremio, har tidligere afvist, at de har modtaget bud på kantspilleren. 
 
Efter weekendens kamp mod Vasco, udtalte spilleren selv: 
 
- Jeg har modtaget en forespørgsel, men kan ikke sige klubbens navn. Det er ikke sikkert, at jeg er med mod Bahia på onsdag, det må vi se på, lød meldingen fra Éverton.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED