AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 20:40
La Liga-klub lokker Liverpools Champions League-helt

Real Betis har angiveligt tænkt sig at teste, hvor fast besluttede The Reds er på at beholde Divock Origi denne sommer.


Liverpool skulle angiveligt være parate til at beholde Divock Origi endnu en sæson, selvom Champions League-vinderne risikerer at miste ham næste sommer på en fri transfer.

Enten har Real Betis ikke fået memoet, eller også er La Liga-klubben ligeglad, for Estadio Deportivo påstår, at den sydspanske klub har identificeret den belgiske angriber som ét af sine toptransfermål denne sommer.

Var Origi ikke endt med at have så essentiel en rolle i The Reds Champions League-triumf, havde situationen formentligt set anderledes lys ud for Real Betis, men Origi indgår efter alt at dømme i Jürgen Klopps planer for den kommende sæsoner.

Der er forlydender om, at både angriber såvel som klub er optimististiske over udsigten til at indgå en ny kontrakt, men selv hvis det skulle gå i vasken, vil den 24-årige belgier nok næppe mangle bud fra større klubber end Betis nu.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED