AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2022 08:32
Kyle Walker forud for duel mod Mbappé: Dette er den sværeste spiller jeg har spillet mod

Kyle Walker sætter nogle ord på, hvem der er den sværeste spiller, han har spillet mod.


Kyle Walker er på alles læber i øjeblikket.

Det er han især på de engelske, da han lørdag aften skal stå over for Kylian Mbappé i kvartfinalen ved årets VM-slutrunde.

Den engelske Manchester City-back har også fået en masse ros med på vejen, hvor Gary Lineker bl.a. mener, at Walker er den eneste, der kan stopppe VM-topscoreren med fem mål:

- Han (Kyle Walker,red.) er nok den eneste back på planeten, der kan konkurrere med Kylian Mbappe, og det franske hold.

Forud for opgøret, blev han på torsdagens pressemøde spurgt om, hvem hans hårdeste modstander hidtil har været, hvor han svarede en tidligere Liverpool-stjerne:

- For mig spillede jeg teknisk set ikke mod Mbappé én mod én, det var mere Neymar, og jeg synes, at Neymar er en fantastisk spiller, sagde englænderen forud for kampen mod Frankrig.

- Jeg ville nok sige Sadio Mané, bare fordi han aldrig giver dig et øjebliks ro på bolden. Jeg siger ikke, at de andre fyre (Neymar og Mbappe,red.), som jeg nævnte, ikke gør det, men de forsvarer nok ikke så meget eller gemmer deres energi til, når de angriber. For mig er det nok Mané.

Den tidligere Tottenham-back synes dog ikke kun, at det er Kylian Mbappé, man skal holde øje med:

-Jeg ved, at han (Kylian Mbappé,red.) er en topspiller, men vi spiller ikke tennis. Det er ikke en solosport, det er et holdsport, Vi ved, at han er en fantastisk spiller, og derfor er han i fokus for alle spørgsmål. Men lad os ikke glemme Olivier Giroud, som har scoret utallige mål, Ousmane Dembele, der for mig lige så god på den anden fløj.

Kyle Walker kunne ellers have mødt Sadio Mané ved denne slutrunde, da man slog Senegal ud af i ottendedelsfinalen, men her missede Bayern München-stjernen hele slutrunden med skade. 

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE