AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2019 23:33
Kurs mod Premier League: PSG-ejere vil købe Leeds

Qatar Sports Investments vil forsøge at købe så mange aktier i Leeds som muligt og har planer om at føre dem tilbage til Premier League.


Leeds endte på tredjepladsen i Championship og måtte dermed i play off-kampe for at rykke op i Premier League, men sådan det skulle det ikke gå. Efter de to opgør måtte de se Derby tage den samlede sejr. 

Dermed på den traditionsrige klub forsøge igen næste sæson, og det kan muligvis blive med flere økonomiske midler. 

Financial Times skriver nemlig, at Qatar Sports Investments (QSI) vil forsøge at købe aktier i Leeds og helst så mange som overhovedet muligt.

QSI har investeret stort i sport de seneste år, og med Nasser Al-Khelaifi i spidsen ejer de bl.a. Paris Saint-Germain

I de seneste måneder har de været i forhandlinger med den nuværende Leeds-ejer, Andrea Radrizzani, og de ønsker at få så mange aktier som overhovedet muligt, da de på den måde kan få mest kontrol. Planen er også helt klar, og det gælder om at få dem tilbage i Premier League. 

En kilde tæt på QSI har udtalt følgende til Financial Times:

- Qatar Sports Investments vil ind i engelsk fodbold, og Leeds er deres valg. De har set på mulighederne for at gå ind i engelske fodbold de seneste to år, udtaler kilden. 

Dog er QSI ikke de eneste, der vil investere i Leeds. Der er angiveligt seks forskellige investorer, som vil smide penge i Leeds, og Andrea Radrizzani foretrækker at sælge en mindre del af sine aktier.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED