Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kunne være undgået: United missede Antony-anklage

Af Morten Bruun Jørgensen
18.09.2023 Kl. 12:44
Manchester United var ikke klar over, at der allerede var tikket en anklage ind mod Antony, inden klubben købte ham.

Den 30. august 2022 blev Antony præsenteret som ny spiller hos Manchester United, men i maj 2022 var han blevet anklaget for at have overfaldet Rayssa de Freitas. 

Inden Manchester United skrev under på kontrakten med den brasilianske midtbanespiller, havde klubben dog gennemført et baggrundstjek af ham, skriver The Telegraph nu.

Klubben var dog ikke i stand til at finde frem til, at der var blevet indgivet en anklage til politiet i Sao Paulo mod Antony af den brasilianske kvinde få måneder inden klubskiftet. 

 

Ifølge avisen mener Manchester United, at politiet i Storbritannien på det tidspunkt ikke var informeret om sagen, og at information kun var tilgængelig for et meget lille antal mennesker. 

Det var først, da sagen begyndte at rulle i brasilianske medier tidligere på måneden, at Manchester United blev klar over, at der var en sag mod Antony, og det var også først her, at midtbanespillerens repræsentanter dele informationen med klubben. 

Antony har erklæret sin uskyld efter flere anklager, og han er blevet bedt om ikke at vende retur til Manchester United for nuværende. 

Manchester United betaler dog stadig hans løn. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. AFSTEMNING: Bør Erik ten Hag være fyringstruet?

2. Kræver spilletid: Arsenal-stjerne truer med at forlade klubben

3. Aldrig set før: Arteta vil træffe mærkværdig beslutning

4. Galt eller genialt: PL-klub prøver med ny opfindelse i madbod

5. Efter to oplæg: Mohamed Salah slår Premier League-rekord

Annonce