Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2021 14:19
Kunne være blevet verdens bedste fodboldspiller: Men han elskede McDonalds

Rafael fortæller nogle sandheder om den tidligere Manchester United-spiller Anderson.


- McDonalds, McDonalds.

Ordene er Andersons, mens Manchester Uniteds holdbus ruller forbi en af fastfoodkædens butikker på motorvejen. Den brasilianske midtbanespiller elsker en burger proppet med kalorier.

Sådan fortæller Andersons tidligere holdkammerat i Manchester United, Rafael, som er af den overbevisning, at Anderson kunne være blevet verdens bedste fodboldspiller, hvis han havde levet, som størstedelen af de professionelle fodboldspillere gør.

- Han er vanvittig, men jeg elsker ham. Giv ham en fodbold, og han vil bare spille med frihed, og hvis han får en del kampe på stribe, kan han være lige så god som den bedste spiller i ligaen, fortæller Rafael til The Mirror.

- Han pådrog sig en del slemme skader, og så begyndte hans problemer med at spise at påvirke ham. Det var ingen tilfældighed, at hans bedste form kom på bagkant af en del kampe, fordi han ikke kunne spise så meget.

- Jeg vil sige noget om Anderson. Hvis han havde været en professionel fodboldspiller, kunne han have været den bedste i verden. Det siger jeg i alvor. Jeg ved ikke, om han nogensinde tog noget seriøst. Han elskede bare livet på en nem og afslappende måde, lyder det fra Rafael.

33-årige Anderson spillede for Manchester United fra 2007 til 2015, og han opnåede i alt 181 kampe for De Røde Djævle.

Han stoppede sin karriere i sommeren 2019.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE