AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 09:27
Kryptisk Wilshere-besked: Er Arsenal et overstået kapitel?

En poetisk besked på Jack Wilshere puster til rygterne om, at han ikke forlænger med The Gunners.


Arsenal er aktive på transfermarkedet og har flere spillere på vej ind i klubben, men en gammel kending, Jack Wilshere, ser ud til at være på vej ud.

Wilshere har i øjeblikket mulighed for at forlade klubben, men har i den forgangne uge diskuteret sin rolle i den kommende sæson med Unai Emery.

Klubben har ligeledes tilbudt den 26-årige englænder en ny kontrakt, men Wilshere skulle angiveligt være nervøs for, at han ikke garanteret en startplads.

Så nervøs, at han efter sigende skulle være klar til at forlade sin barndomsklub - hvilket hans seneste Instagram-story i den grad også peger i retning af.

 

Beskeden er tvetydig, men åbner i høj grad op for, at Wilshere potentielt "lukker" bogen og starter et nyt kapitel hos en anden klub.

Flere klubber skulle i hvert fald være interesserede i at skaffe Arsenal-spilleren, heriblandt Juventus, West Ham, Everton og Wolverhampton. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED