Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:08:2022 16:44
Kryptisk Rodgers: Dansker kan få debut for Leicester

Han kan blive kastet for løverne søndag.


Der venter muligvis en debut til danske Daniel Iversen, hvis han kastes for løverne i Leicesters kamp mod Brentford søndag.

På papiret er Danny Ward klubbens førstemålmand, men han har blot en uges forberedelser bag sig inden søndagens kamp, og har blot deltaget i en enkelt testkamp.

Derfor er 25-årige Iversen i den grad også i spil til en plads i startopstillingen, og Leicester-manager, Brendan Rodgers, ville da heller ikke røbe for meget på fredagens pressemøde.

Pladsen mellem stængerne er blevet ledig som følge af Kasper Schmeichels skifte til OGC Nice.

- Bare vent og se, så vil I se, lyder den kryptiske kommentar fra Rodgers ifølge Leicester Mercury.

- Han (Danny Ward, red.) gjorde det godt i træningskampen bag lukkede døre. Han har trænet en uges tid før det. Han følte sig kampklar efter kampen, siger han videre.

- Vi leder efter en målmand, som kan stoppe bolden fra at gå i nettet. Som kan distribuere bolden og kan håndtere pres. Kasper (Schmeichel, red.) var en stabil spiller, og den næste spiller skal også være klar. 

- Jeg har altid sagt, at Ward er nummer ét, men Iversen har også gjort det godt. Jeg føler ikke, jeg skal kigge andetsteds for en ny målmand, lyder det afslutningsvist fra Brendan Rodgers.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE