AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2019 08:57
Krøller eller ej: Arsenal vil belønne 20-årig med ny stor kontrakt

The Gunners håber, at Matteo Guendouzi er klar på at forlænge.


Det var de færreste, der havde hørt navnet "Matteo Guendouzi" inden den unge franskmands skifte til The Emirates sidste sommer, men sidenhen har den nu 20-årige midtbanespiller etableret sig som fast mand under Unai Emery.

Det er imponerende for så ung en spiller, som har potentialet til at blive endnu bedre, så Arsenal forsøger nu klogt at forlænge med den franske U21-landsholdsspiller.  Det skriver Daily Mail.

I øjeblikket har Guendouzi fortsat to og et halvt år tilbage på sin kontrakt med The Gunners, men håbet i klubben er, at han vil takke ja til en ny femårig kontrakt, som binder ham frem til 2024.

For at få det til at lykkes, skulle klubben have tilbudt ham en lønforhøjelse fra £40.000 ugentligt til £70.000 - svarende til 570.000 kroner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED