AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2019 19:48
Kovac puster til transferilden: Sané ville helt sikkert hjælpe

Karl-Heinz Rummenigge har allerede sagt, at han håber på at se Leroy Sané i Bayern München, nu melder Bayern-træner Niko Kovac sig også på banen.


Niko Kovac ser meget gerne Manchester Citys Leroy Sané i Bayern München-trøjen.

Leroy Sané har da også været rygtet til Bayern München i et stykke tid, da han ikke har været i stand til kontinuerligt at spille sig ind i startelleveren for Pep Guardiolas tropper.

Bayern München har sagt farvel til legenderne Arjen Robben og Franck Ribery, og de er derfor på udkig efter forstærkning til kanterne, og Leroy Sané virker til at være et godt bud.

- Han kunne helt sikkert hjælpe os. Du har set på landsholdet og i City, hvilken kvalitet han har, sagde Niko Kovac om Leroy Sané, skriver Goal.

Bayern München har også været sat i forbindelse med Chelsea-spilleren Callum Hudson-Odoi, men det skifte virker urealistisk med Chelseas transferkarantæne in mente.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED