AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2020 13:42
Koulibaly om rygter: Alt kan ske - men jeg er dedikeret til Napoli

Kalidou Koulibaly har ikke travlt med at forlade Napoli.


Det er en fast sommertradition, at den italienske presse skriver spalte op og spalte ned om diverse engelske storklubbers interesse i Kalidou Koulibaly.

I år lå det dog lidt i luften, at den 29-årige senegaleser godt kunne forlade Napoli. Det er heller ikke utænkeligt, men Koulibaly har ikke travlt med at forlade den italienske storklub, og han er efterhånden godt træt af alle rygterne.

- I fodbold ved man aldrig, hvad der sker. Jeg har aldrig snakket med Napoli om at forlade klubben. Skal vi finde en løsning, finder vi en løsning, men jeg har aldrig talt med dem om transfermarkedet, siger senegaleseren til Gazzetta dello Sport.

- Jeg har læst avisernes historier om min fremtid. Jeg tænker kun på at spille og er 100 procent dedikeret til Napoli, så det går mig på, når jeg dagligt bliver rygtet til den ene eller den anden europæiske klub.

I år har det særligt været Manchester City og Liverpool, som er blevet sat i forbindelse med Koulibaly i både italiensk og engelsk presse.

The Reds virker ikke som en realistisk mulighed, når alle de bedste Liverpool-korrespondenter antyder, at klubben ikke har planer om at investere stort denne sommer på grund af coronakrisen. Det viste klubben også, da de bakkede ud af en eventuel handel med Leipzig om Timo Werner.

Mere realistisk lyder Manchester City, men det er ikke til at sige, om klubben har pengene til rådighed, som det vil kræve at købe Koulibaly, hvis det nogensinde kommer dertil.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED