AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 18:47
Koster maksimalt 250 millioner: Bundesligaens hurtigste vil til Premier League

Leon Bailey har sat næsen op efter at komme til Premier League.


I flere år er Leon Bailey blevet rygtet til Premier League, men nu synes det at være tættere på end før.

For ifølge Sky Sports er den jamaicanske kantspiller meget opsat på at skifte til Premier League, og han arbejder sammen med Raheem Sterlings agenter for at forøge sine chancer.

Samtidig lader det ikke til, at Leverkusen vil være afvisende over for at sælge Bailey, som er blevet målt med den højeste topfart i Bundesligaen.

Sky Sports rapporterer nemlig, at Bailey kan være til rådighed for mellem 165 og 250 millioner kroner i det kommende transfervindue. Tidligere har der været snak om en pris, der har været over det dobbelte.

Bailey har haft en turbulent sæson hos Leverkusen, hvor han har kæmpet med at erobre en fast plads på holdet. Derudover har han døjet med en skade og raget to direkte røde kort til sig.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED