AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2021 19:52
Koster fire gange så meget: Newcastle vil alligevel hente Leeds-spiller

Newcastle er interesserede i at hente Leeds' offensivspiller Tyler Roberts til Tyneside.


Leeds har sprudlet offensivt i deres første sæson i Premier League, hvor træner Marcelo Bielsa tilfredsstillende har set sit hold skabe et hav af chancer.

En af Leeds spillernes kreative kræfter er waliseren Tyler Roberts, der er vokset i takt med, at sæsonen har skredet frem.

Den 22 årige tidligere West Brom spiller har nu også fænget interesse fra andre Premier League klubber, hvor Steve Bruce' Newcastle angiveligt har udset sig muligheden for at tilbyde Roberts mere spilletid oppe i Nordengland.

Avisen Daily Mail erfarer, at Newcastle forbereder et bud på 10 millioner pund, som de har i tankerne at afgive på Roberts.

Det er hele fire gange så meget, som Leeds selv betalte for Roberts, da de hentede ham i West Brom for snart tre sæsoner siden.

Roberts har i løbet af sine tre sæsoner i Leeds optrådt 80 gange for klubbens førstehold med syv mål og ni assists til følge.

I denne sæson har waliserens tal været en smule mere sløje, da Roberts i alt er god for to assists i 25 Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE