AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 15:31
Kostbart billede: United-fan bliver fyret for at tage selfie med City-stjerne

Daily Mail skriver, at den 37-årige Manchester United-fan Craig Willis blev fyret efter at have taget et billede sammen med Riyad Mahrez.


Samme dag som Manchester United-tilhængeren Craig Willis startede på sit nye job, blev han fyret for at have taget en selfie sammen med lokalrivalernes stjerne Riyad Mahrez.

Det skete ifølge Daily Mail fordi, Willis efter kun få timers arbejde brød corona-retningslinjerne for at posere til et billede sammen med Manchester City-wingeren.

Willis var blevet hyret til at holde øje med en række luksuslejligheder i Cheshire ikke langt fra Manchester. Her mødte han Mahrez, og selvom algieren spiller for de bitre lokalrivaler, kunne den 37-årige familiefar ikke modstå fristelsen til at få snappet et billede, selvom man stadigvæk bliver opfordret til at holde to meters afstand til hinanden i England.

- Mahrez syntes, det var cool. Jeg spurgte, og han sagde, det ikke var noget problem. Jeg tog billedet, gav ham et fistbump, og så fik jeg opkaldet om, at jeg var fyret på vej hjem, fortæller Willis til Daily Mail.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED