Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kort før deadline: Manchester United tilbudt PSG-angriber

Af Emil Plovgaard
31.01.2024 Kl. 19:57

Paris Saint-Germain vil meget gerne af med klubbens 21-årige angriber Hugo Ekitike inden transferdeadline i morgen, torsdag, og Manchester United bringes nu på banen i den forbindelse.

Ekitike har haft begrænsede muligheder for at gøre sin indflydelse gældende for den franske hovedstadsklub i indeværende sæson.

Det er blot blevet til otte minutters fodbold i Ligue 1 på Luis Enriques mandskab.

PSG arbejder derfor aktivt på at lande en aftale, der gør, at man på midlertidig basis vinker farvel til den tidligere Vejle-angriber.

Her nævnes Manchester United som en mulighed af den belgiske journalist Sacha Tavolieri.

Erik ten Hags mandskab har brug for mere bredde i offensiven, hvor klubben leder efter en gardering til Rasmus Højlund. Anthony Martials skade har ligeledes kastet klubben ud i en transferjagt.

Ekitike skrev i første omgang under med PSG på en lejeaftale, og det blev i den forgangne sæson til tre mål og fire oplæg i 32 optrædener.

I sommer skrev han så under på en permanent aftale, da PSG købte ham for 35 millioner euro, 261 millioner kroner, men han har haft svært ved at slå Kylian Mbappé, Randal Kolo Muani og Goncalo Ramos af holdet.

Manchester United ligger i øjeblikket på en niendeplads i Premier League, og klubbens næste opgave er mod Wolves på udebane torsdag aften.

Klubben har blot scoret 24 mål i Premier League i denne sæson, og det er færre end Luton, der ligger og flirter med nedrykningsstregen.

Offensiven har derfor været det helt store hovedbrud indtil videre i denne sæson, og særligt Marcus Rashfords nedadgående formkurve har spillet ind.

I sidste sæson blev den engelske landsholdsstjerne noteret for 30 kasser. I denne er det blot blevet til fire.

Læs flere nyheder om Manchester United her.

Følg med i Transfer Live her.

Annonce