Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:09:2021 18:45
Kontroversielt: Fristillet Spurs-spiller åben for skifte til Arsenal

Tottenham har netop fristillet højre backen Serge Aurier, som nu kan være på vej til Arsenal.


Den 28-årige højre back Serge Aurier fik sent i transfervinduet indfriet sit ønske om at blive fristillet af sin nu tidligere klub Tottenham Hotspur.

Ivorianeren havde længe været utilfreds i klubben, som heller ikke satsede på spilleren, men det er alligevel ikke sikkert, at det nylige brud vil kræve Aurier at flytte adresse.

Sky Sports News melder her til aften om, at rivalerne fra Arsenal er interesserede i Aurier, som de agter at hente på en fri transfer.

Interessen er ikke konkret endnu, men SSN beretter om en anden detalje ved det eventuelle, kontroversielle skifte.

Ifølge Sky Sports er Aurier nemlig åben for et skifte til Arsenal trods sin fortid hos klubbens forhadte rivaler.

Det understreger mediet, som beretter, at den tidligere PSG og Tottenham-spiller gerne ser sig selv underskrive en kontrakt med The Gunners, hvis et forslag er tilfredsstillende.

Aurier, der har spillet fire år i Tottenham, vil i så fald tilslutte sig en eksklusiv liste af spillere såsom Sol Campbell, William Gallas og Emmanuel Adebayor, der i nyere tid har optrådt for begge Nordlondon-klubber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE