Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2021 17:42
Kontramelding: Mourinho regner ikke med Alli-lån

Dele Alli ser ud til at være tæt på et lejeophold i PSG, men hans nuværende manager i Tottenham lader ikke til at have meget til overs for den historie


Dele Alli har ikke fået meget spilletid under José Mourinho i Tottenham, og da hans gamle mentor og manager Mauricio Pochettino blev ansat i PSG begyndte rygterne om et muligt skifte derfor at fyge med intensiveret kraft. 

I de seneste dage har mere og mere tydet på, at en halvårig lejeaftale ville komme i stand inden transfervinduet lukker på mandag, men det tror Mourinho ikke meget på. 

- Jeg regner med (at han er her, red.), og det har jeg sagt siden begyndelsen af transfervinduet, udtaler portugiseren ifølge Football365. 

- Jeg regnede ikke med, at nogle ville forlade os eller komme hertil. Nu er vi næsten i slutningen af vinduet. Jeg tror ikke, at noget vil ske, men det er stadig åbent.

- Fodbold er fodbold, og transfer-vinduet er stadig åbent, og nogle gange kan uventede ting ske. Men jeg regner ikke med det, tilføjer Mourinho.

Tottenham møder torsdag aften de forsvarende mestre fra Liverpool. Der er kickoff kl. 21.

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED