AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 12:15
Kontrakten udløber om et år-XI: Her er 11 superstjerner din klub kan købe billigt denne sommer

Vi har taget et kig på 11 af de bedste spillere, som har kontraktudløb indenfor de næste 12 måneder.


Vi har valgt at se bort fra spillere som Paul Pogba, da Manchester United har en klausul, der automatisk kan forlænge hans kontrakt frem til 2022.

Spillere som Georginio Wijnaldum er heller ikke med, fordi han skulle være ekstremt tæt på at indgå ny kontrakt med Liverpool.

Men typisk siger man, at spillere med 12 måneder eller mindre på sine kontrakter kan købes billigere, da klubber risikerer at miste dem på en fri transfer et år senere.

Her er 11 eksempler på store spillere, som burde kunne anskaffes til en god pris denne sommer, fordi de nu netop nærmer sig kontraktudløb med hastige skridt.

 

Målmand: Gianluigi Donnarumma - AC Milan

Donnarumma har allerede været fast starter for AC Milan så længe nu, at man nemt glemmer, at han stadig blot er 21 år gammel.

Han har stadig fremtiden og sine bedste år foran sig, men de bliver næppe for Milan, når nu den italienske keeper har Mino Raiola som målmand.

 

Forsvar:

Alex Telles - FC Porto

Det er for sjældent, vi får FC Porto at se i aktion, men den brasilianske landsholdsspiller lyder som en sublim offensiv fullback.

Telles er stadig kun 27, og i denne sæson har han scoret 11 mål og lavet ni assists for portugiserne.

Han har også en relativt lav frikøbsklausul, men kan måske fås for endnu mindre, nu hvor han snart har kontraktudløb.

 

David Alaba - Bayern München

Pep Guardiola skulle ifølge dagens The Guardian have et godt øje til sin gamle spiller, da østrigeren kan spille både som midterforsvarer og venstreback på højt niveau. Og det er sjovt nok de to positioner, hvor City har haft de største problemer denne sæson.

Bayern skulle være ivrige efter at forlænge med Alaba, men den 28-årige forsvarer skulle se sig om efter alternativer efter en allerede lang karriere for det tyske storhold.

 

Dayot Upamecano - RB Lepzig

Den 21-årige franskmand er udråbt til at blive en af de helt store forsvarsspillere om et par år, og han er allerede relativt tæt på toppen.

Leipzig forlænger han ikke med, så klubben har meldt ud, at han formentligt bliver solgt denne sommer, da man ikke kan klare at miste ham på en fri transfer i 2021.

 

Timothy Castagne - Atalanta

Den 24-årige belgier skulle være et transfermål for Tottenham, og han har for nyligt selv erkendt, at han ville have svært ved at sige nej til Londonklubben.

Han har scoret to mål og lavet to assists for det måske mest spændende offensive hold i europæisk fodbold denne sæson. Erfaringen fra dette års Champions League taler heller ikke imod en transfer.

 

Midtbanespillere:

Thiago Alcantara - Bayern München

Var tæt på at forlænge, men valgte i stedet en kovending, så det nu ser ud til, at den 29-årige spanske tekniker forlader Allianz Arena denne sommer.

Bayern er ikke imod et salg, når nu han ikke vil skrive under på en ny kontrakt, og der er rygter om interesse fra både Liverpool og Manchester City. Forståeligt.

 

James Rodriguez - Real Madrid

Der er langt mellem den James Rodriguez, der blev topscorer til VM 2014, og Real Madrid-reserven vi kender ham som i dag.

Men han er endnu kun 28 år gammel, og playmakeren kunne sagtens blive en stor signing for den klub, der tør tage chancen.

Real Madrid vil af med ham, så prisen skulle ikke engang være høj.

 

Angel Di Maria - Paris Saint-Germain

Argentineren fortsætter med at være en nøglespiller for Paris Saint-Germain, selvom han nu er fyldt 32.

Han nærmer sig dog sit kontraktudløb, og forlænger han ikke inden for det næste års tid, kan man måske få sig en storspiller på en fri transfer.

 

Memphis Depay - Lyon

Hollænderen valgte måske at drage til Premier League for tidligt i karrieren, men en årrække i Lyon ser ud til at have modnet ham både spillemæssigt og personligt.

Han skulle nu være klar til at prøve kræfter med en større klub igen, og med kun én sæson tilbage på kontrakten for et Lyon-hold, der er presset økonomisk, bliver han sikkert solgt denne sommer.

 

Angribere:

Pierre-Emerick Aubameyang - Arsenal

Alle ved vel efterhånden, at Aubameyang har kontraktudløb næste sommer og formentligt bliver solgt i denne, hvis ikke han snart forlænger sin kontrakt.

Onsdag blev han den hurtigste Arsenal-spiller til nogensinde at score 50 mål, og selvom han netop er fyldt 31, er det nemt at se appellen ved angriberen.

Han scorer mange mål og ser ikke ud til at blive markant langsommere med alderen.

 

Sergio Aguero - Manchester City

Han bliver ikke solgt denne sommer, men det ligger ligesom i kortene, at Aguero forlader Manchester City på en fri transfer efter næste sæson.

Til den tid vil han være fyldt 33, men selvom han ser ud til at være mere plaget af skader nu end tidligere, er der stadig en heldig klub derude, som får sig en gevaldigt dygtig angriber kvit og frit.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED