Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2021 11:25
Kontrakt udløber: Ombejlet Celtic-angriber kan hentes til halv pris

Celtic-stjernen Odsonne Edouard er på markedet til en iøjnefaldende pris.


Celtics franske angriber Odsonne Edouard har udviklet sig til en respekteret og målgarant herre i det skotske.

Det har i årevis ført til interesse fra Premier League-klubber, hvor navne som Arsenal, Leicester, Southampton, Newcastle og Crystal Palace om og om er blevet kædet i forbindelse med spilleren.

En af årsagerne til, at Edouard aldrig er kommet videre ligger i Celtics prisskilt på angriberen i de senere år, der har lydt på helt op til 45 millioner pund.

Den tidligere PSG-spiller har nu kontraktudløb om mindre end et år, og det betyder, at Celtic kun har 10 dage tilbage, hvor man kan nå at hente et betydeligt beløb for spilleren.

Ifølge det relativt troværdige medie Football Insider er Edouard tilgængelig på markedet denne sommer, hvor det godt kan komme til at koste Celtic penge, at de har ventet til så sent med at ville afskedige franskmanden.

Football Insider erfarer, at den skotske storklub nu vil acceptere mindre end 20 millioner pund for Edouard, som blev rygtet kraftigt til Leicester, inden de hentede Patson Daka.

Crystal Palace har også længe været et emne i denne forbindelse, men der forlyder ikke noget nyt om, at The Eagles skulle have indledt forhandlinger med Celtic.

Edouard stod noteret for 22 mål i samlet 40 kampe i den forgangene sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE