Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2021 20:54
Kontrakt udløber om 12 måneder: The Saints vil gøre kæmpe kup i Celtic

Southampton er angiveligt interesserede i at lokke Celtic-forsvareren Leo Hjelde til det sydlige England.


Celtic-normanden Kristoffer Ajer er et varmt emne i Premier League, men faktisk har den skotske klub yderligere én normand på lønningslisten, som er interessant for engelske klubber.

Navnet er Leo Hjelde, og han er en blot 17-årig forsvarsspiller, der i skrivende stund er udlejet til den skotske Premiership-klub Ross County. 

Her har den purunge teenager formået at tilspille sig otte liga-optrædener, men det er ikke alt, der er interessant ved ham.

Ydermere har det unge stortalent kun 12 måneder tilbage af sin kontrakt med de forsvarende skotske mestre, hvilket gør det noget billigere for interesserede klubber at erhverve spilleren.

Og det har Southampton angiveligt tænkt sig at forsøge at gøre.

The Scottish Sun erfarer, at The Saints har scoutet spilleren og, at det forventes, at klubben vil forsøge at lokke spilleren til klubben for en gunstig pris, når sommerens transfervindue åbner.

Stortalentet skiftede til Celtic som 15-årig og står allerede noteret for i alt 16 U-landskampe for Norge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED