Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2020 10:14
Kontant Arteta: Özil får svært ved at spille sig på dette hold

Det bliver svært både for Mesut Özil og en række andre Arsenal-spillere at komme på holdet, vurderer Mikel Arteta.


Leicester blev slået 2-0 onsdag aften, da Arsenal gjorde det til fire sejre ud af fire mulige - alle uden Mesut Özil på banen.

Faktisk har den tyske playmaker, som muligvis stadig er den bedst lønnede spillere i klubben, ikke fået så meget som ét minuts spilletid siden lockdownen sidste sæson.

Og det er ikke ligefrem blevet nemmere at spille sig på holdet, konstaterede Mikel Arteta efter sejren over The Foxes.

- Vi ønsker at udvikle os og spille bedre, så vi bliver nødt til at opretholde det. Jeg prøver at udtage de spillere, som jeg synes, er i bedst form. Vi vælger spillerne, vi tror er bedst for hver kamp, og som I kan se, ændrer vi startopstillingen, sagde Arteta ifølge Daily Mirror efter kampen.

Indtil videre har den spanske manager åbenbart bare ikke følt, at Özil passede bedst ind til holdet.

- I kan se, det er meget besværligt, ikke kun for Mesut, men for en række spillere at blive inkluderet i kamptruppen. Hver uge forsøger vi at vælge de rigtige, siger Arteta.

Tyskeren har nu under et år tilbage på sin kontrakt, men han har selv udtalt i interviews, at han ikke forlader Arsenal før sit kontraktudløb næste sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED