Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2020 16:48
Sjette sommersigning på vej: Tottenham lurer på Bundesliga-bomber

Et skifte fra Wolfsburg til Tottenham synes meget tæt på.


Wout Weghorst kan meget vel spille sin sidste kamp for Wolfsburg i dag, når de tager imod Bayer Leverkusen.
 
Den hollandske angriber er nemlig eftertragtet fra både nær og fjern, og i øjeblikket er Tottenham favoritter til at signe Bundesliga-bomberen.
 
Efter sigende skulle Spurs' interesse i Weghorst være meget konkret, og London-klubben vil gerne have et møde med spillerens lejr inden længe. Det skriver en af Hollands største aviser, De Telegraaf.
 
Weghorst har kontrakt med klubben fra Volkswagen-byen frem til sommeren 2023, så Spurs og Daniel Levy skal formentlig hoste op med en gevaldig sum, hvis en transfer skal lade sig gøre.
 
Det hollandske dagblad, De Telegraaf, noterer sig desuden, at Weghorst med et skifte til Tottenham spiller sig tættere på en plads på det hollandske landshold.
 
Den anerkendte journalist, Kristof Terreur, vurderer på sin Twitter-profil også, at det er Tottenham, der løber med Wout Weghorst.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED