Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Konge rykker flere Premier League-kampe

Af Emil Plovgaard
24.03.2023 Kl. 20:24
Premier League beklager i samme ombæring.

Queen Elizabeth II døde sidste efterår. Det efterlod Premier League i en noget kaotisk tilstand, hvor flere kampe i al hast måtte aflyses med øjeblikkelig virkning.

Og snart skal King Charles III krones som konge. Nærmere bestemt sker det lørdag 6. maj.

Det er med til at flytte flere Premier League-kampe, da runde 35 spilles i dén weekend.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub risikerer pointstraf

Blandt andet er Brentfords kamp mod Liverpool rykket fra lørdag 6. maj klokken 16 og et par timer tilbage til det tidlige opgør lørdag.

Nottingham Forests kamp mod Southampton rykkes fra klokken 16 til klokken 21.

Den eneste kamp, der finder sted i Englands hovedstad, London, 6. maj er kampen mellem Tottenham og Crystal Palace. Premier League har bevidst forsøgt at undgå mange kampe i London i denne weekend, hvor kroningen og fejringen af kongen vil finde sted.

Ligeledes gælder det, at West Hams kamp mod Manchester United nu finder sted om søndagen, dagen efter kroningen, mens opgøret mellem Fulham og Leicester afvikles om mandagen, der som følge af kroningen er blevet forvandlet til en helligdag i England.

I samme ombæring har Premier League udsendt en undskyldning, hvori ligaen beklager, at der indtil nu ikke har været en afklaring.

– Premier League vil gerne undskylde til tilhængerne for forsinkelsen i annonceringen af disse kampe, og vi forstår frustrationerne.

– At færdiggøre programmet tog længere tid end ventet på grund af komplikationer i forbindelse med planlægning af Hans Majestæt Kongens kroning, skriver Premier League i meddelelsen.

LÆS OGSÅ: Manchester United kan hente megastjerne med ny ejer

Annonce