Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2022 17:02
Total udrensning: Yderligere ni kan forlade Manchester United

Erik ten Hag og John Murtough har gang i den helt store hovedrengøring på Old Trafford.


Manchester United-manager, Erik ten Hag, og klubbens fodbolddirektør, John Murtough, er i gang med at gennemføre en komplet udrensning i truppen.

Indtil videre har spillere såsom Paul Pogba og Edinson Cavani forladt klubben, da de ikke har fået deres kontrakter forlænget.

Og nu kan yderligere ni spillere forlade klubben, skriver ESPN.

Der er dog ikke sat navn på de ni spillere, men nogle af dem, som allerede er blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra Old Trafford i løbet af sommerens transfervindue er Andreas Pereira, Alex Telles, Dean Henderson, Eric Bailly og Phil Jones.

Erik ten Hag ønsker en smallere trup end sine forgængere på posten.

Manchester United har endnu til gode at præsentere en spiller i dette transfervindue, men det ventes, at Frenkie de Jong og Tyrell Malacia inden længe annonceres, ligesom klubben også har snøren ude efter andre spillere, såsom Antony og Lisandro Martinez, der begge er på kontrakt hos Erik ten Hags tidligere arbejdsgiver, Ajax.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE