AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2019 21:55
Kompany: Vidste jeg var færdig i City efter Leicester-mål

Vincent Kompany reflekterede i tiltel-fejringens hede over, hvad der fik ham til at sige stop i Manchester City.


33-årige Vincent Kompany annoncerede i sidste uge, at han efter 11 år i Manchester City vil vende hjem til Anderlecht i en rolle som spillende træner.

Stopperen kunne ikke have valgt et smukkere tidspunkt at sige stop på, efter han i år hjalp klubben til at hente tre trofæer, hvor han med sit langskudsmål mod Leicester især fik en hovedrolle i forbindelse med Premier League-titlen.

Det var samtidig denne scoring, som fik allerstørst betydning for Kompanys beslutning om at stoppe i City, hvilket han efterreflekterende satte ord på i et interview citeret af METRO:

- I det sekund bolden fløj op i højre hjørne, vidste jeg, at jeg var færdig. Jeg kunne ikke udrette noget vildere.

- Jeg har givet alt, jeg havde. Jeg har intet tilbage, og det er jeg stolt af. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor stolt jeg er af det. Farvel og mange, mange tak, afslutter Kompany.

Det tør også nemt siges, at den store belgier har meget at være stolt af fra sin tid i England, hvor han i alt spillede 360 kampe for The Citizens.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED