AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 18:21
Kompany kritiseres efter dårligt start: Du tror, at du er Gud

Vincent Kompany har langt fra fået den start i Anderlecht, som han ønskede. Sølle to point i fire kampe har den spillende træner samlet sammen i Jupiler League, og det har allerede fået visse kritikere til at rase.


Vincent Kompany forlængede som bekendt ikke sin kontrakt med Manchester City efter sidste sæson. I stedet drog belgieren tilbage til sit hjemland og blev spillede træner for Anderlecht.

Kompany har ikke fået nogen god start på den nye tilværelse i Belgien, hvis han bedømmes ud fra pointhøsten.

I Anderlechts seneste kamp tabte de 4-2 til Kortrijk, og her var Kompany selv impliceret i flere af målene, som Anderlecht lukkede ind.

Efter kampen kom de første store kritikere på banen - heriblandt den tidligere Anderlecht- og Sheffield Wednesday-angriber Marc Degryse.

- Kompany er kun et menneske ved siden af det at være en god fodboldspiller, men jeg føler, at han tror, at han er Gud. I den kommende landsholdspause ville en træner normalt have to uger, hvor han kunne arbejde intensivt med sit hold, men Kompany vil være væk med Belgien for at spille mod San Marino og Skotland, før han skal have sin afskedskamp i Manchester City, indleder Degryse ifølge Talksport.

- Nogle mennesker kan lide at være travle, men du kan blive for beskæftiget. Kompany burde tænke på det. Der er grænser for alting. Hvis en anden midterforsvar havde lavet de fejl, som Kompany har lavet, så ville han være blevet kritiseret, og Kompany ville have sat ham af holdet. Hvis han er ærlig som manager, så kan han ikke være tilfreds med, hvordan han har spillet, siger Degryse.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED