AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 21:20
Kompany får tæsk i Belgien: "Han prøver at være Guardiola"

33-årige Vincent Kompany har ikke fået nogen god start som spillende træner i Anderlecht - det afspejler kritikken ligeledes.


Vincent Kompany forlod denne sommer Manchester City efter 11 års tjeneste til fordel for barndomsklubben Anderlecht, hvor han agerer som spillende træner.

Det har dog været en svær start for City-legenden, der stadig har sin første sejr til gode efter fire spillerunder.

Problemerne på banen har heller ikke ubemærket hen i hjemlandet, hvor den belgiske presse allerede er begyndt at være på nakken af Kompany.

- I fodbold behøver man ikke kopiere andre, indleder den tidligere Anderlecht og Ajax-træner Aad de Mos i et interview på belgisk TV.

- Kompany prøver at gøre de samme ting som Guardiola, og det irriterer mig.

- City har spillere som Agüero og De Bruyne - Anderlecht arbejder med spillere af mindre kaliber. Kompany har slet ikke de samme spillere til rådighed som City, og det må han forstå, afslutter De Mos kritisk.

Kompany har indtil videre spillet fuld tid i alle gældende kampe siden sin ankomst i den belgiske top-klub.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED