AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:04:2018 16:28
Kompany efter mesterskab: Det er bare én titel - jeg vil se mere

Manchester City-kaptajn Vincent Kompany nyder, at mesterskabet er hjemme - men der er stadig lang vej endnu og mere arbejde forude, lyder det fra belgieren.


Manchester City blev engelske mestre, da Manchester United søndag aften snublede gevaldigt og tabte 1-0 hjemme imod bundprop West Bromwich.

City-anfører Vincent Kompany maner dog til besindighed. Der er endnu meget mere i vente fra Guardiolas tropper, og de lyseblå skal holde fokus.

- Jeg vil se, om det her hold har det, der skal til, til at fortsætte og blive endnu mere succesfuld. I dag er jeg glad, og jeg går ud fra, at mine holdkammerater vil rulle øjne af mig over det her, men jeg vil se en reaktion, siger Kompany til Sky Sports.

Det er Kompanys tredje Premier League-guldmedalje. De to forrige gange er det ikke lykkedes at genvinde mesterskabet året efter.

- Jeg er måske den første til at tænke på næste sæson, men jeg forbliver ydmyg. Det her er ikke et dynasti. Det er bare én titel. Vi er glade, og det er fantastisk, men der er stadig meget arbejde endnu, før hele holdets potentiale viser sig.

Manchester City slår pointrekord, hvis de vinder tre af deres sidste fem kampe. Chelsea har i øjeblikket rekorden med 95 point.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED