AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 20:47
Kompany bakker Lampard op: Hent ham - han er manden

Vincent Kompany mener, at Chelsea gør det helt rigtige ved at ansætte Frank Lampard som manager.


Mens Frank Lampard har stillet støvlerne på hylden og har kastet sig over trænergerningen, har Vincent Kompany endnu ikke droppet at spille fodbold – men belgieren er dog også blevet træner.

Han blev i dag præsenteret hos Anderlecht, hvor han i sidste måned blev ansat som spillende træner, og i den anledning svarede han på en række spørgsmål, og én af dem omhandlede Frank Lampard.

Englænderen ventes at skulle tage over for Maurizio Sarri i Chelsea inden længe, og det vil ifølge Vincent Kompany være en rigtig god beslutning af the Blues.

- Hent ham. Han er manden. Frank er ikke kun en god fyr, men også en jeg lærte meget af på et stadie i min karriere. Han var en smule ældre, da han kom til Manchester City, og Frank var utrolig professionel, fortalte Vincent Kompany ifølge Goal.

- Han er oppe blandt de mest intelligente spillere, så det er et naturligt match med Chelsea. Jeg støtter ham fuldt ud.

Vincent Kompany og Frank Lampard nåede at spille sammen i nogle måneder hos Manchester City, der lejede den tidligere midtbanespiller, efter han havde forladt Chelsea.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED