Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kommentator spørger: Kan Brighton lave en Leicester?

Af Morten Bruun Jørgensen
18.09.2023 Kl. 10:16
Kommentatoren spekulerer nu i, hvorvidt Brighton vil være i stand til at vinde det engelske mesterskab.

Sæsonen 2015/16 vil for altid være historisk. Det var nemlig her, at Leicester på sensationel vis endte med at blive engelsk mester. 

Helt så overraskende vil det ikke være, hvis Brighton ender med at vinde Premier League i denne sæson, men det vil alligevel være en kæmpe overraskelse. 

Og hvorfor taler vi så overhovedet om det? Det er den mangeårige fodboldkommentator Ian Darke, der har gjort det til et tema. 

– Kan Brighton lave en Leicester?

Sådan spurgte han på Twitter efter Brightons overbevisende sejr på Old Trafford, og aktuelt er Brighton på 12 point efter sæsonens første fem kampe. 

 

Det er kun West Ham, der har været i stand til at tage point fra Roberto De Zerbis mandskab, og det skete endda i en kamp, hvor Brighton havde 78 procent af boldbesiddelsen og sendte 26 skud afsted mod mål. 

Mens Ian Darke spekulerer i, om mesterskabet er en mulighed, mener Roberto De Zerbi dog, at det endda er for tidligt at spekulere i, om klubben kan havne i top fire. 

Det sagde han på et pressemøde efter sejren på Old Trafford, hvor han i stedet ville have fokus på den kommende gruppekamp mod AEK i Europa League.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Godt nyt for United: To stjerner tæt på retur

2. Kræver spilletid: Arsenal-stjerne truer med at forlade klubben

3. Aldrig set før: Arteta vil træffe mærkværdig beslutning

4AFSTEMNING: Bør Erik ten Hag være fyringstruet?

5. Efter to oplæg: Mohamed Salah slår Premier League-rekord

 

Annonce