Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2021 14:46
Kommentator: Arsenal-stjerne er for god til klubben - og bør skifte til City

Frank MvAvennie mener, Arsenal får problemer med at holde på Kieran Tierney i fremtiden.


Kieran Tierney spiller i øjeblikket på et niveau, der er højere end sine holdkammerater i Arsenal. Faktisk kunne han sagtens tage et skridt op til en klub som Manchester City, mener den tidligere Celtic-angriber Frank McAvennie, der udtaler sig til Football Insider.

- Det er en skam, at han nu er skadet, for han har været så indflydelsesrig en spiller for Arsenal. Jeg synes faktisk, han er for god til dem nu, sådan som han har spillet i denne sæson og særligt i ugerne op til sin skade, fortæller McAvennie til Football Insider.

- Jeg kan ærlig talt sagtens se ham spille for Manchester City, for han er bedre end nogen af deres venstrebacks. Han kan praktisk talt spille for alle de største hold i verden.

Den skotske forsvarer har spillet 33 kampe for The Gunners i denne sæson, men risikerer at misse de resterende opgør. Han ventes nemlig at misse mellem fire og seks uger med en knæskade.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED