Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:04:2021 22:38
KOMMENTAR: Når en undskyldning er ligegyldig

De seks store engelske klubber får ikke noget ud af at komme med en lam undskyldning efter deres ageren i forhold til Super League.


Liverpool, Manchester United og Arsenal har sagt undskyld, mens Chelsea, Tottenham og Manchester City ikke har leveret en offentlig undskyldning for involveringen i Super League. Men det kan også være ligegyldigt.

For en undskyldning klinger under alle omstændigheder hult lige nu.

Klubberne vakte stor opstandelse hos en samlet fodboldverden, da de lancerede planerne for Super League, og fansene stimlede sammen og illustrerede deres utilfredshed med planerne.

Sæsonkort blev klippet over, vrede beskeder blev sendt til klubberne og Chelsea-bussen blev holdt tilbage af en stor flok The Blues-tilhængere.

Det var nogle eksempler på reaktioner, og der skulle da også kun gå under to døgn, inden de seks Premier League-klubber var blevet klar over, at det var en frygtelig dårlig idé med en udbryderliga.

Planerne om ligaen er nu helt blevet skrottet, og med damage control slået til forsøger klubberne nu at redde stumperne. Det sker blandt andet ved at sige undskyld.

Men jeg nægter at tro på, at der sidder fans af de seks klubber derude, som ikke føler sig forrådt og ført bag lyset af sin klub.

De store klubber glemte alt om traditioner, fans og hvorfor de egentlig eksisterer. Der blev kun tænkt på penge, og den slags glemmer fansene ikke lige foreløbig.

Og derfor er en undskyldning ligegyldig.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE