AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2020 16:28
KOMBINERET XI: Real Madrid - Manchester City

Her er vores bud på en kombineret startellever bestående af de bedste spillere fra de to storhold, der skal i aktion imod hinanden denne onsdag aften.


Målmand: Thibaut Courtois - Real Madrid

Den tidligere Chelsea-målmand havde en horribel start på livet i Real Madrid, men i denne sæson har han faktisk været fremragende og står noteret for to clean sheets mere end Ederson.

Højreback: Dani Carvajal - Real Madrid

Kyle Walker har ikke holdt sit høje niveau fra for to sæsoner siden og har også mistet sin plads på det engelske landshold, mens Dani Carvajal er fremragende i begge ender.

Spanieren har lavet seks assists i La Liga mod Walkers to i Premier League.

Midterforsvarer: Sergio Ramos - Real Madrid

Had ham, elsk ham. Ramos er Ramos, og udover at være blandt de bedste forsvarere i verden, er han også en leder på banen, som tit popper op med et mål, når det brænder på.

Midterforsvarer: Aymeric Laporte - Manchester City

Det er nådesløst at skulle skille Raphael Varane fra, men Laportes skadesperioder og Citys svingende defensiv uden har om noget vist, hvor god og altafgørende han er.

Venstreback: Ferland Mendy - Real Madrid

I kampen mellem de to Mendyér bliver det Real Madrid-udgaven, som tager pladsen. Han har vist sig som en fremragende langtidserstatnint for Marcelo, mens Benjamin Mendy stadig ikke er helt i gear efter sin lange skade.

Defensiv midtbanespiller:  Casemiro - Real Madrid

Han anses som blandt de bedste defensive midtbanespillere i verden og var med til at kickstarte kongeklubbens dominans i Champions League. 

Rodri ser ekstremt lovende ud, men har sine bedste år foran sig, mens Fernandinho nok efterhånden har sine bedste år bag sig, selvom han stadig er afgørende for The Citizens.

Central midtbanespiller: Toni Kroos - Real Madrid

Tyskeren er køligheden selv og bliver aldrig nervøs - heller ikke i de store kampe.

Forestil dig en midtbane bestående af ham og Kevin de Bruyne til at binde angreb og forsvar sammen og få tingene til at ske.

Det ville være episk.

Offensiv midtbanespiller: Kevin de Bruyne - Manchester City

For selvfølgelig er den belgiske playmaker også at finde på holdet. Real Madrid har ingen kreative kræfter, som kan matche Premier Leagues måske bedste spiller, der er godt på vej til at slå assistrekorden.

Højre forward: Bernardo Silva - Manchester City

Gareth Bale har travlt med at spille golf end at spille fodbold, så det er snarere en konkurrence mellem Riyad Mahrez og Bernardo Silva.

Her trækker portugiseren akkurat det længste strå.

Venstre forward: Raheem Sterling - Manchester City

Var Eden Hazard ikke skadet, var han en oplagt kandidat, men belgierens drømmeskifte til Real Madrid har ikke været nogen succes til nu.

Sterlings niveau er til gengæld dalet en smule siden årsskiftet, men der er en grund til, at han i øjeblikket bliver rygtet stærkt til netop Real Madrid.

Angriber:  Karim Benzema - Real Madrid

Måske den sværeste position at sætte, da man her skiller Sergio Aguero fra. Problemet er, at begge angribere lige nu er inde i en måltørke, og her er Benzemas faktisk værre end Agueros.

Aguero har også scoret nogle få mål flere end franskmanden i denne sæson, men i Champions League har Benzema scoret fire, mens Aguero har lavet to.

Samtidigt har Benzema som den fjerdemest scorende spiller i Champions League-historien også vist, at han kan gøre det - og gøre det mange gange, så han tager pladsen på grund af erfaringen og historikken.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED