AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:07:2020 15:44
KOMBINERET XI: Premier Leagues unge stortalenter

PLBOLD har taget et kig på nogle af de største talenter i ligaen, og har sammensat en startopstilling.


Mason Greenwood leverede en pragtpræstation i dagens kamp mod Bournemouth, hvor den unge englænder nettede to mål.

Dermed er han med 15 sæsonmål i alle turneringer blot to mål bag Wayne Rooneys første sæson, hvilket har fået PLBOLD til at give et bud på den stærkeste XI med U21-spillere. Startopstillingen har en gennemsnitlig alder på 19,8 år.

Målmand: Mark Travers (Bournemouth) - 21 år

Travers fik debut imod Tottenham i sidste sæson, da han tog over for en skadet Aaron Ramsdale i Bournemouth-buret, hvor han blev 'Kampens Spiller'. Han er primært på listen, da han fortsat er 21 år gammel, mens stortalenterne Dean Henderson og førnævnte Ramsdale er for gamle.

Venstreback: Bukayo Saka (Arsenal) - 18 år

Saka er det første eksempel på Englands store talentmasse på denne liste. Den unge backprofil har leveret fire assists og et mål i 22 kampe for The Gunners, og har alle værktøjer til at blive en glimrende, moderne back.

Midterforsvar: Eric Garcia (Manchester City) - 19 år

Garcia er brudt igennem på det seneste, og han har hurtigt fået Manchester Citys fans til at glemme Nicolas Otamendi og John Stones, da han ligner en mand til fremtiden for The Citizens.

Midterforsvar: Declan Rice (West Ham) - 21 år

Der er interesse fra Chelsea, som Rice tidligere har spillet for i sine ungdomsår, og man forstår godt hvorfor. Rice er en dygtig bølgebryder og kan både agere midtbanemand og forsvarer, hvilket han har vist både for West Ham og på landsholdet trods sin unge alder. 

Højreback: Trent Alexander-Arnold (Liverpool) - 20 år

Verdens måske bedste højreback skal selvfølgelig være med på listen, da han har stor andel i, at Liverpools spillere kan kalde sig selv for forsvarende Champions League-, Premier League- og verdensmestre.

Midtbane: Matteo Guendouzi (Arsenal) - 21 år

Trods at Arsenal har gang i en skidt sæson, så er Guendouzis fight noget, som virkelig bidrager positivt til holdet. Han har stadig store mangler, men han er ét af verdens helt store talenter på midtbanen.

Midtbane: Phil Foden (Manchester City) - 20 år

Englænderen leverede senest en pragtpræstation mod mestrene fra Liverpool, som han satte totalt på plads - blandt andet med en flot scoring. Han bliver angiveligt David Silvas arvtager, og man kan sagtens forstå, hvorfor Pep Guardiola ser en stjerne i stortalentet.

Venstrekant: Mason Mount (Chelsea) - 21 år

Mount har været opmuntrende for Chelseas fans, og har været ét af de helt store positiver i indeværende sæson, hvor det er blevet til seks mål og fem assists i Premier League.

Højrekant: Dwight McNeil (Burnley) - 20 år

Med to mål og seks assists har den unge kantspiller bidraget til Burnleys offensiv. Stjerneskuddet har allerede 51 kampe under bæltet, og er én af de mere erfarne spillere på denne liste.

Angreb: Gabriel Martinelli (Arsenal) - 19 år

Martinelli har scoret 10 mål og leveret fire assists i alle turneringer, hvor det er blevet til 26 kampe i alt. Han er Arsenals helt store håb for fremtiden i offensiven. 

Angreb: Mason Greenwood (Manchester United) - 18 år

Greenwood er det varmeste navn i England lige nu, og har scoret ligeså mange sæsonmål som store navne som Roberto Firmino og Heung-Min Son. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED