AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 12:29
Kombineret XI: Manchester United - Tottenham

Her er vores bud på en kombineret startellevere bestående af de bedste spillere, som José Mourinho og Ole Gunnar Solskjær har til rådighed.


*Vi inkluderer kun spillere, som ikke på forhånd er meldt ude af kampen med skade.

Målmand: David de Gea

Konkurrencen ville være spidset til til målmandsposten, var Hugo Lloris ikke langtidsskadet, men selv da ville spanieren formentligt være blevet foretrukket.

Når den direkte konkurrent hedder Paulo Gazzaniga, er der ingen tvivl.  David de Gea er længe blevet betragtet som en af verdens bedste målmænd, og han ser ud til at have overvundet sit formdyk fra sidste sæson, selvom han endnu ikke er nået sine gamle ekstraordinære højder.

Højreback: Serge Aurier

Denne position var svær. Aaron Wan-Bissaka er blandt de bedste defensive backs i Premier League, mens Serge Aurier er langt mere offensivt orienteret.

Skulle vi have sat dette hold for en måned siden, ville Manchester United-spilleren blive valgt, men hans præstationer har ikke været prangende i nyere tid, mens Serge Aurier ser ud til at være blevet vakt til live af José Mourinho.

Han har lavet to assists i Premier League for The Special One samt et enkelt mål i Champions League-comebacket mod Olympiakos.  Han er mest formstærk lige nu, og derfor tager han pladsen.

Midterforsvarer: Toby Alderweireld

Mens Vertonghen har haft svært ved at kigge ind i startopstillingen, fortsætter hans landsmand med at være fast mand under både Pochettino og Mourinho.

Spurs lukker stadig mange mål ind, så defensivt har Alderweireld set stærkere ud, men vi ville hellere have ham på vores hold end alternativerne Sanchez og Lindelöf.

Midterforsvarer: Harry Maguire

Harry Maguire har ikke vist sig at være alle £80 millioner værd endnu, men den engelske landsholdsspiller har været relativt stabil siden skiftet til Manchester United.

Ingen af de to holds defensiver har set særligt stærke ud hidtil denne sæson, men Maguire og Alderweireld har præsteret bedre end deres makkere.

Venstreback: Brandon Williams

Den er også noget kontroversiel, men vi kan ikke inkludere Ben Davies, da waliseren er skadet. Samtidigt er Luke Shaw kun lige vendt tilbage fra skade.

Det efterlader Williams og Rose,  men hvor Brandon Williams er startet så stærkt, at Shaw ikke længere er garanteret sin startplads, så har Rose gennem længere tid haft svært ved at vinde en plads som fast starter.

Central midtbanespiller: Scott McTominay

Det var José Mourinho, der så et eller andet i Scott McTominay, som de færreste andre kunne se på daværende tidspunkt.

Men portugiseren så rigtigt, og den unge skotte har muligvis været Manchester Uniteds bedste mand denne sæson.

Han er muligvis skadet til aftenens opgør, men vi satser på, at han starter inde.

Central midtbanespiller:  Tanguy Ndombele

Det kræver omstilling at vænne sig til Premier League, og den unge franskmand har ikke været nogen ubetinget succes siden skiftet fra Lyon.

Men han har vist eksempler på sine store kvaliteter, og selvom Winks fortjener at komme i betragtning, tager vi Ndombele for wow-faktoren.

Offensiv midtbanespiller:  Dele Alli

Manchester United mangler en offensiv kreatør, nu hvor Paul Pogba er ude med skade.  Til gengæld ser det ud til, at José Mourinho har formået at motivere Dele Alli på ny.

Han har i hvert fald scoret tre mål og lavet to assists i tre kampe under portugiseren, så lige nu er han klart den mest formstærke spiller til denne position.

Venstre forward: Marcus Rashford

Den unge angriber er godt på vej til at have sin bedste sæson i karrieren med 10 mål og fire assists allerede.

Lige nu scorer han cirka et mål i snit per kamp, så han er noget nær umulig at se bort fra, men han bliver foretrukket på venstrekanten, da han ikke har samme venstreben som Son på den modsatte kant.

Højre forward: Son Heung-min

Sydkoreaneren er evigt pålidelig og fortsætter med at levere fremragende tal, selvom Tottenham har underpræsteret hele sæson.

Son står noteret for ni mål og syv assists, arbejder hårdt, kan bruge begge ben og er iskold foran mål.

Angriber: Harry Kane

Mourinho må være ellevild med at have en angriber, der bare ikke kan stoppe med at score mål.

For Kane er det tætteste, du kommer på sikkerheden selv foran mål, og som spidsangriber kan hverken Marcus Rashford eller Anthony Martial konkurrere med Tottenham-anføreren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED