Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 18:23
KOMBINERET XI: Manchester United – Liverpool

Vi giver her vores bud på det bedste kombinerede hold bestående af spillere fra Manchester United og Liverpool.


Søndag venter der et stort rivalopgør i Premier League på legendariske Old Trafford mellem to af de største klubber i verdenen i skikkelse af Manchester United og Liverpool.

Forud for det opgør har vi taget et kig på de to klubbers spillere og ud fra dem valgt den bedste startellever – holdet er sat op i en klassisk 4-3-3.

Målmand: Alisson Becker (Liverpool)

En position på banen, hvor de to hold er godt repræsenteret. Liverpools Alisson stod stor sidste sæson, hvor han var en stor del af den forrygende defensiv, Liverpool havde. David de Gea havde derimod en af sine sværere sæsoner, og selvom topniveauet måske er på niveau eller over Alissons, så er Alisson den bedste i øjeblikket.

Højre back: Trent Alexander-Arnold (Liverpool)

Manchester United har hentet en dygtig ung back i Aaron Wan-Bissaka, og om et par år er han et godt bud på en af verdens bedste backs. Trent Alexander-Arnold har dog over en længere periode bevist sit værd, og derfor er han stadig det sikre valg på denne position.

Midterforsvarer: Virgil van Dijk (Liverpool)

Ord er vel her overflødige. Virgil van Dijk har strålet siden sit skifte til Liverpool, og betragtes offentligt som verdens bedste centrale forsvarsspiller, så her er der ingen tvivl om valget.

Midterforsvarer: Harry Maguire (Manchester United)

Verdens dyreste forsvarsspiller har vist sig at være pengene værd på trods af Manchester Uniteds dårlige sæsonstart. Liverpool har gode forsvarsspillere i Joe Gomez og Joel Matip, men vi vurderer, at Harry Maguires individuelle niveau er højere end deres.

Venstre back: Andy Robertson (Liverpool)

Liverpool dominerer det defensive, og det gør de vel i højere grad på venstre back end andre positioner, hvor Manchester United ofte har været nødsaget til at bruge Ashley Young og Diego Dalot i fraværet af den ofte skadede Luke Shaw, der heller ikke har imponeret i storklubben over en længere periode. Robertson er samtidig en dygtig back, der har strålet sammen med resten af Liverpools mandskab de seneste par år.

Defensiv midtbanespiller: Fabinho (Liverpool)

Manchester United er stort udfordret centralt på banen, og der er ikke nogen spillere, der kan true Fabinhos plads på denne position. Fabinho er en spiller, der ikke får de store overskrifter, men han gør sit arbejde til punkt og prikke.

Central midtbanespiller: Wijnaldum (Liverpool)

Wijnaldum har strålet stort set siden sit skifte til Liverpool, hvor hans energi, teknik og overblik gør, at han kan dominere en midtbane totalt. Hollænderen scorer sikkert en plads på dette hold.

Central midtbanespiller: Paul Pogba (Manchester United)

Manchester United får her sin anden spiller på holdet, men det har ikke været uden kamp. Paul Pogba har ikke vist sit ekstremt høje niveau i lang tid, men de fleste ved, at han besidder nogle kvaliteter, som ikke mange spiller i verden besidder, derfor får han pladsen foran Jordan Henderson.

Højre kant: Mohamed Salah (Liverpool)

Liverpool har en af verdens bedste fodboldspillere på højre kant, og det har Manchester United ikke. Det er derfor et nemt valg at sætte egyptiske Mohamed Salah på holdet uden den store konkurrence.

Venstre kant: Sadio Mané (Liverpool)

Liverpool har også en af verdens bedste fodboldspillere på deres venstre kant, og her kan Manchester United trods alt kæmpe lidt mere med. Hvis Anthony Martial udnytter sit potentiale og kommer i topform uden for mange skader, så kan han muligvis en dag komme tæt på Sadio Manés niveau.

Angriber: Firmino (Liverpool)

Liverpool slutter også det kombinerede hold af i front, hvor Roberto Firmino tager pladsen. Han tager pladsen foran Marcus Rashford, der uden tvivl har store kvaliteter, men han har svært ved at udfolde sig helt, og det resulterer samtidig i alt for få mål for den ellers så talentfulde angriber.

Liverpool tager dermed 9 ud af 11 pladser i den kombinerede startellever mellem Manchester United og Liverpool. Det store rivalopgør spilles søndag 17.30.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED