Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:03:2021 15:38
Kombineret XI: Manchester City - Manchester United

Vi varmer op til dagens derby med denne startopstilling bestående af de bedste spillere fra de to klubber.


Der venter en vaskeægte lækkerbisken senere i dag, når Manchester City og Manchester United krydser klinger. 

Forud for opgøret har Manchester City et forspring på 12 point ned til bysbørnene, og hjemme på Etihad er Pep Guardiolas tropper da også favoritter. 

Som optakt til kampen har vi lavet et kombineret hold bestående af de bedste spillere fra de to mandskaber. 

Målmand: Ederson 

Her er der ikke så meget at rafle om. Manchester Uniteds David de Gea har skuffet i denne sæson, mens Ederson med 15 clean sheets er den målmand, der har holdt buret rent flest gange. 

Højreback: Joao Cancelo

Portugiseren har strålet i denne sæson, hvor han både offensivt og defensivt har gjort det godt. En sand fornøjelse at følge, og han tager pladsen for næsen af Aaron Wan-Bissaka. 

Midterforsvarer: John Stones

I starten af sæsonen lignede Stones en mand, der var færdig i Manchester Citys startopstilling, men englænderen har siden da taget fusen på alle. Sammen med Ruben Dias har han imponeret i det centrale forsvar, mens han også har scoret vigtige mål. 

Midterforsvarer: Ruben Dias 

Det her valg kræver ikke den store forklaring. Portugiseren har taget ligaen med storm og er godt på vej mod en plads på årets hold. 

Venstreback: Luke Shaw

Mens Manchester City stadig ikke har fundet den helt perfekte spiller til venstrebacken, så er situationen en ganske anden i Manchester United. I starten af sæsonen talte man om, at Alex Telles kunne sende Luke Shaw på bænken, men den snak er forstummet. Shaw har nemlig været blandt Manchester Uniteds allerbedste spillere. 

Central midtbanespiller: Ilkay Gündogan

Hvis du inden sæsonen havde sagt, at Ilkay Gündogan efter 27 spillerunder ville være Manchester Citys topscorer, havde de færreste nok troet på dig. Men sådan er det gået, og Gündogan skal i den grad have æren for, at ingen bemærkede, at Kevin De Bruyne var ude i en periode. 

Central midtbanespiller: Bruno Fernandes

15 mål og 10 assists i Premier League. Mere behøver vi vel ikke skrive? 

Central midtbanespiller: Kevin De Bruyne

Belgieren missede som nævnt en række kampe, men trods skadespausen står han alligevel noteret for 11 assists og tre mål, og der er ingen tvivl om, at han skal have en plads på holdet. 

Højrekant: Phil Foden

Den unge Manchester City-spiller har gang i en rigtig flot sæson, selvom han til tider bliver offer for Pep Guardiolas mange rotationer. Han har imponeret stort og scoret mod flere topklubber som Arsenal, Chelsea og Liverpool. 

Venstrekant: Raheem Sterling

Ni mål og fem assists er det blevet til for Sterling, selvom englænderen ikke kontinuerligt har ramt sit topniveau. Det må siges at være imponerende. 

Angriber: Marcus Rashford

Ligesom Sterling har Rashford i perioder haft problemer. Han har dog alligevel formået at score ni mål og levere seks assists, hvilket sikrer ham en plads på dette hold. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED