AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2019 11:02
Kombineret XI: Manchester City - Manchester United

Her er vores bud på den bedste startopstilling bestående af spillere fra de to Manchester-klubber.


Vi har kun taget udgangspunkt i de spillere, som er blevet meldt klar til kamp, og der er derfor ikke plads til spillere som Sergio Agüero, Paul Pogba og Aymeric Laporte. 

Målmand: Ederson

Der var tæt kamp mellem de Gea og Ederson, men da førstnævnte endnu ikke har fundet tilbage til fordums styrke, får Ederson pladsen. Brasilianeren har holdt buret rent fem gange, mens de Gea blot har to clean sheets på samvittigheden. Der hersker dog ingen tvivl om, at det er to klassemålmænd, og det var som nævnt et svært valg. 

Højreback: Aaron Wan-Bissaka

Ligesom på målmandsposten var det her svært at vælge mellem Aaron Wan-Bissaka og Kyle Walker. Manchester United-spilleren får dog pladsen, da han har været et af lyspunkterne for De Røde Djævle, mens Walker ikke har ramt sit sædvanlige niveau. 

Midterforsvarer: Harry Maguire 

Rekordindkøbet har været fast inventar i Manchester Uniteds startopstilling, og selvom sæsonen ikke er gået som ønsket, har englænderen leveret et godt stykke arbejde.

Midterforsvarer: Fernandinho 

Altid pålidelige Fernandinho har med stor succes ageret central forsvarsspiller i Laportes fravær, og der er ingen tvivl om, at han skal have pladsen foran Nicolas Otamendi og John Stones, selvom det ikke er hans foretrukne position. 

Venstreback: Benjamin Mendy 

Igen var det svært at vælge, da hverken Manchester City eller Manchester United har haft en venstreback, der har holdt et højt niveau i hele sæsonen. Mendy får dog akkurat pladsen, men den var billigt til salg i denne omgang.

Defensiv midtbanespiller: Rodri 

Manchester Citys sommerindkøb har imponeret på den centrale midtbane og får helt fortjent en plads på holdet. 

Central midtbanespiller: Kevin De Bruyne 

Der er ikke så meget diskussion her. Belgieren er et niveau over Uniteds midtbanespillere, og med ni assists har han været forrygende i denne sæson. 

Central midtbanespiller: David Silva 

33-årige Silva skal naturligvis også have en plads på holdet, da han ligesom De Bruyne er et niveau over Uniteds spillere. 

Højrekant: Bernardo Silva 

Muligvis en af ligaens mest undervurderede spillere. Bernardo Silva spillede en stor rolle for City i deres vej mod mesterskabet i sidste sæson, og han har med fem mål i 13 kampe igen været afgørende for the Citizens i indeværende sæson

Angriber: Marcus Rashford 

Der er ingen tvivl om, at Sergio Agüero ville have fået pladsen, hvis han var klar, men det er han som bekendt ikke, og Rashford snupper den dermed. Englænderen scorede senest to gange mod Tottenham, og han er nu oppe på ni ligamål i denne sæson. 

Venstrekant: Raheem Sterling 

Her er der heller ikke så meget at diskutere. Sterling er en af verdens bedste spillere, og han har allerede bidraget med otte mål i denne Premier League-sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED