AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 16:18
KOMBINERET XI: Manchester City - Liverpool

Vi er her kommet med vores bud på en kombineret startellever bestående af sæsonens bedste Liverpool- og Manchester City-spillere.


Målmand: Alisson

Der er tæt løb mellem verdens måske to bedste målmænd, men Alisson har kun lukket 11 mål ind i denne sæson og har endnu engang den suverænt højeste redningsprocent på mere end 80 procent.

Han holder også clean sheet i mere end halvdelen af sine kampe, men er selvfølgelig også godt hjulpet af et forsvar, som i denne sæson har set meget stærkere ud end Manchester Citys.

 

Højreback: Trent Alexander-Arnold

Liverpools måske mest kreative spiller er svær at se bort fra, og han er endnu mere oplagt at vælge, nu hvor hverken Kyle Walker eller Joao Cancelo for alvor har haft nogen stor sæson.

Den unge Liverpool-back er måske allerede verdens bedste offensive højreback, og han kan kun blive bedre.

Midterforsvarer: Joe Gomez

Lidt kontroversielt ikke at vælge Aymeric Laporte, men franskmanden er næsten lige vendt tilbage fra skade, og man kan ikke bare negligere den unge engelske forsvarers præstationer for Liverpool i denne sæson.

Gomez har været fremragende ved siden af Virgil Van Dijk, og tilsammen udgjorde de i hvert fald tidligere på sæsonen et makkerpar, der overgik historiske duoer som Ferdinand og Vidic, Terry og Carvalha rent statistisk.

 

Midterforsvarer: Virgil Van Dijk

City ville ikke betale de £75 millioner, som Southampton ønskede for hollænderen. Det ville Liverpool gerne, og det var Citys fejl, for de kunne meget vel have forsvaret mesterskabet i denne sæson, havde man haft The Big Man i bagkæden.

 

Venstreback: Andy Robertson

Der er slet ingen diskussion om, at skotten er en bedre venstreback end både Zinchenko og Mendy, der virkeligt kludrede i det mod Chelsea.

Det ved Guardiola også godt, og The Cityzens er angiveligt på udkig efter en forstærkning til positionen.

 

Defensiv midtbanespiller: Fabinho

Rodri har haft en udmærket debutsæson uden decideret at brillere, mens Fabinho har været vanvittigt god, haft et formdyk og været skadet - for så at vende tilbage i ren verdensklasse igen.

Vi vil gerne have en skraldemand på midtbanen, og ser vi på den front, har Fabinho klart præsteret bedre end Rodri med flere tacklinger, interceptions og bolderobringer.

 

Central midtbanespiller: Jordan Henderson

Liverpool-anføreren har været sublim i store dele af sæsonen, og det er ikke uden grund, at mange ser ham som favorit til PFA Player of the Year-prisen.

Selvfølgelig pynter det, at han er den første Liverpool-anfører i 30 år til at føre klubben til et mesterskab, men man kan ikke tage fejl af hans individuelle præstationer i denne sæson.

 

Offensiv midtbanespiller: Kevin de Bruyne

Måske Premier Leagues bedste spiller og måske verdens bedste midtbanespiller. Han er måske den eneste Manchester City-spiller, som virkeligt ville kunne forbedre Liverpools nuværende startellever, og det siger virkeligt meget.

 

Højre forward: Mohamed Salah

Riyad Mahrez har været fremragende denne sæson, men hans målbidrag blegner i forhold til The Egyptian King, der igen er godt med i kampen om Den Gyldne Støvle og topscorerprisen.

Salah scorer flere mål, men han laver også næsten samme antal assists som Mahrez i Premier League.

 

Venstre forward: Sadio Mané

Liverpools MVP i denne sæson, da senegaleserens scoringer alene har været med til at sikre The Reds 18 points. Raheem Sterling er en stærk konkurrent, men Mané har lavet både flere mål og assists.

 

Angriber: Roberto Firmino

Pladsen var gået til Sergio Aguero, havde City-stjernen været skadesfri, men da han ikke er tilgængelig til aftenens kamp, lader vi i stedet pladsen gå til Roberto Firmino.

Rent målscoringsmæssigt er Jesus mere effektiv end Firmino, men den gamle kliche med, at Liverpool-brasseren bidrager med så meget andet er altså ikke usand.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED