Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2021 08:20
Kombineret XI: Liverpool - Manchester United

Vi har forsøgt at sætte den bedste startellever mellem de to ærkerivaler baseret på spillernes nuværende form.


Kampe mellem Liverpool og Manchester United er i forvejen altid spændende, men søndagens opgør mellem de to ærkerivaler på Anfield er piftet yderligere op af det faktum, at det er ligaens nummer ét, som gæster nummer to i tabellen.

Men hvem bliver udtaget til en kombineret startellever, hvis vi blander de to hold? - Denne XI tager udgangspunkt i spillernes nuværende form og benytter sig kun af dem, som står til rådighed (Så ingen skadede spillere som Virgil Van Dijk).

 

Målmand: Alisson

I den periode, hvor Alisson har spillet for Liverpool, har han været klart bedre end David de Gea. Spanieren er måske ved at genfinde noget af sit gamle niveau, men brasilianeren tager denne position sikkert.

 

Højreback: Trent Alexander-Arnold

Liverpool-backen har egentlig leveret langt under sit vanlige niveau og står kun noteret for et par assists, men det ville være løgn at påstå, at Wan-Bissaka har været bedre.

 

Midterforsvarer: Eric Bailly

Matip er fortsat tvivlsom, så Liverpool har umiddelbart kun et par unge forsvarere til rådighed, medmindre man sætter Fabinho og Henderson tilbage i det centrale forsvar.

Konkurrencen er altså ikke vildt stor, men Bailly har været et monster i de seneste kampe, og kan han holde sig skadesfri, ser det ud til, at Manchester United har fundet sit ideelle makkerpar i defensiven med ham og Maguire.

 

Midterforsvarer: Harry Maguire

Maguire var nok blevet valgt sammen med Virgil Van Dijk, hvis hollænderen var spilleklar. Maguire er måske ikke £80 millioner værd, men han har forbedret United-defensiven markant, selvom han bestemt ikke er perfekt.

 

Venstreback: Andy Robertson

Med sin enlige scoring og fem assists er der ikke noget at rafle om. Robertson er en bedre back end både Shaw og Telles.

 

Defensiv midtbanespiller: Fabinho

Brasilianeren har i store træk været fremragende som central forsvarsspiller, men vi vælger at bruge ham, hvor han er allerbedst. Matic kan ikke måle sig med Fabinho længere, og hverken Fred eller McTominay er deciderede defensive midtbanespillere.

 

Boks til Boks-midtbanespilleren: Paul Pogba

Man må sige, at franskmanden har haft en formmæssig opblomstring, siden Mino Raiola fortalte, at han ønskede at forlade Old Trafford til sommer. I de seneste knap 10 kampe har han både scoret og assisteret vigtige mål - senest sejrsmålet mod Burnley.

Når han er i form, er der meget få midtbanespillere, som kan bidrage med det samme som franskmanden. Måske Thiago, men han er kun lige vendt tilbage fra sin skade.

 

Offensiv midtbanespiller: Bruno Fernandes

Det kunne ikke rigtigt være andre end ham, vel?

 

Højre forward: Mohamed Salah

Formmæssigt spiller det ikke for alvor for nogen af Liverpools offensive kræfter for tiden, men det er heller ikke ligefrem fordi, spillere som Mason Greenwood, Daniel James eller Juan Mata giver egypteren meget konkurrence lige nu.

Højrekanten er fortsat et svagt punkt for Manchester United, og Salah er blandt de bedste i verden.

 

Venstre forward: Sadio Mané

Man kunne argumentere for, at Marcus Rashford burde starte her i stedet for senegaleseren, for han scorer i hvert fald flere mål og laver flere assists end Liverpool-spilleren hidtil i denne sæson.

Men vi rokerer lidt rundt, for der skal være plads til Mané. Han står trods alt noteret for fire scoringer og en assist i sine fem seneste kampe for Liverpool.

 

Angriber: Marcus Rashford

Han er måske bedre, når han opererer fra venstrekanten, men med sine syv scoringer og fem assists skal Rashford ganske enkelt have en plads på holdet, og han fungerer også som spidsangriber.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED